Розділи
Матеріали

Риба з молодою картоплею в духовці: родзинка пісного меню

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Під час подачі страву посипте зеленню. Так вона буде ще ароматнішою.

Молода картопля та риба, запечені в духовці, — смачна та корисна страва, яка ідеально підходить для пісного меню. Як її приготувати, розповіли в блозі "Кулінарна книга".

Риба з молодою картоплею в духовці

Інгредієнти:

  • риба — 1 шт.
  • молода картопля — 300 г;
  • помідори — 2-3 шт;
  • цибулина — 1/2 шт;
  • перець — 1 шт;
  • сіль, перець — за смаком;
  • сметана — 2 ст. л;
  • прованські трави;
  • гірчиця — 1 ч. л;
  • мед — 1 ч. л;
  • олія рослинна — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Молоду картоплю відварити і порізати її навпіл. Цибулю, помідори, перець порізати.

Рибу почистити і зробити на ній насічки.

Для соусу змішати сметану, мед, гірчицю, олію. Щоб було смачніше, можна додати улюблену приправу.

На пергамент викласти картоплю, овочі, додати сіль, перець і прованські трави. На верх викласти рибу і полити соусом. Відправити все в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 20-25 хвилин.

Перед подачею можна посипати зеленню.

Читайте також:

Тріска по-норвезьки: рецепт риби в дивовижному маринаді

Тилапія в овочевому соусі: рецепт ніжної риби

Тріска під вершково-шпинатним соусом: рецепт приготування ніжної риби