Ця страва підійде для Великоднього столу, адже можна використати для неї ті крашанки, колір шкарлупи якої вам не сподобався.
Фаршировані яйця – це дуже легка у приготуванні, проте дуже апетитна закуска. Запашні грибочки чудово смакують з яйцем. А ще для цієї страви можна використати крашанки, які ви фарбували, але лишились незадоволені результатом. Великодні свята – це не тільки чудове свято та смачні страви, а й вічна проблема, що робити із вареними вкруту яйцями, яких чомусь лишається дуже багато. Рецептом поділились на сайті Yasensvit.
Фаршировані яйця
Інгредієнти:
- яйця — 5 шт;
- печериці — 200 г;
- одна цибулина;
- олія, майонез, сіль, перець чорний, зелень до свого смаку.
Відварити яйця. На це піде хвилин десять. Потім жовток потемніє. Залийте відварені яйця холодною водою і залиште на кілька хвилин.
Очистіть яйця і обережно розріжте їх навпіл. Дістаньте жовтки.
Гриби наріжте якомога дрібніше.
Дрібно нарізану цибулю підсмажте на рослинній олії, додайте гриби, сіль та перець. Смажте до готовності.
Готові печериці дістаньте з пательні так, щоб олія залишилася на сковороді, додайте жовтки та дрібно порізану зелену цибулю. Заправте начинку майонезом та ретельно перемішайте. Додайте сіль та перець, якщо треба.
Половинки яєць наповніть начинкою з гіркою. Можна прикрасити крапелькою майонезу та скибочками смажених грибів, або зеленню.
Читайте також:
Картопля з м'ясом: рецепт ситної страви на обід
Просто і дуже смачно: рецепт весняного салату з редиски
Рецепт пісних пиріжків із картоплею та грибами: як приготувати смачну випічку