Розділи
Матеріали

Крабові палички, фаршировані грибами: як приготувати цікаву закуску

Оксана Ханас
Фото: t.me/retsepty/4653

Фарширувати палички необхідно, коли грибна суміш повністю охолоне. Подавайте їх з улюбленим соусом.

Крабові палички — продукт, який популярний не тільки сам по собі, а й як інгредієнт до безлічі страв, починаючи від салатів і закінчуючи тортами, закусками та іншими смаколиками. Пропонуємо вам спробувати ще один дуже незвичайний рецепт — крабові палички, фаршировані печерицями. Здивуйте себе і своїх близьких дивовижною стравою. Як її приготувати, розповіли в блозі "Кулінарні рецепти".

Крабові палички з печерицями

Інгредієнти:

  • крабові палички — 10 шт;
  • печериці — 300 г;
  • олія — 1 ст. л;
  • зелена цибуля — пучок;
  • яйця — 2 шт;
  • борошно — 1 ст. л;
  • сіль, перець — за смаком

Приготування:

Печериці почистити від шкірки та нарізати пластинками вздовж. Розігріти олію на сковорідці й обсмажити гриби приблизно 3 хвилини.

Зелену цибулю помити й дрібно порубати, викласти на сковороду, посолити, поперчити й обсмажити з печерицями. Потім тушкувати на слабкому вогні ще 10 хвилин. Дати начинці охолонути.

Крабові палички розгорнути на пласти.

Холодну грибну начинку загорнути в крабові палички.

Яйця збити з перцем і борошном. Знову розігріти сковороду. Вмочити крабові палички в борошняно-яєчний кляр і смажити на пательні до золотистості, час від часу перевертаючи.

Читайте також:

Омлет із крабовими паличками: найпростіший рецепт смачного сніданку

Фаршировані сиром крабові палички в клярі: рецепт дуже простої та смачної закуски

Не тільки для салатів. Рецепт котлет із крабових паличок