Подавати такий пиріжок найкраще теплим і зі сметаною.
Традиційно на сніданок готують омлет, вівсянку або млинці. Пропонуємо вам ще один варіант смачної страви для початку дня, яка добре вгамує голод і дасть заряд енергії. Кулінарна блогерка Крістін Азізян поділилася перевіреним рецептом лінивого пиріжка з капустою. Це дуже бюджетна і смачна страва, на приготування якої піде не більше 15 хвилин.
Лінивий пиріжок із капустою
Інгредієнти:
- цибуля — 1 шт;
- морква — 1 шт;
- капуста — 250 г;
- часник — 1-2 зубчики;
- яйця — 4-5 шт;
- борошно — 1-2 ст. л (можна взяти рисове);
- рослинна олія;
- вершкове масло — 20 гр;
- сіль, паприка і чорний перець за смаком.
Спосіб приготування:
Цибулю почистити та дрібно порізати. Моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву на олії пару хвилин. Додати нарізану капусту, часник і приправи. Обсмажити 3-4 хвилини до готовності, наприкінці додати зелень. Начинка готова.
Збити яйця, борошно, приправи і додати начинку. Добре змішати. Вилити суміш на пательню з вершковим маслом і обсмажити під закритою кришкою на середньому (або слабкому) вогні 3-4 хвилини, перевернути і обсмажити ще кілька хвилин.
Пиріжок готовий. Подавати його найкраще зі сметаною. Можна, за бажанням, посипати тертим сиром і викласти шматочки помідорів.
Читайте також:
Заливний пиріг із чорницею: як приготувати смачну випічку за простим рецептом
Як приготувати пиріг із листкового тіста з м'ясом: простий рецепт смачного пирога
Пісний пиріг із грибами: рецепт смачної випічки