Поєднання капусти, курки та сиру дає неймовірний смак. Страва виходить дуже легкою для шлунка, але при цьому вона ситна і добре втамовує голод.
Якщо стейки з м'яса — страва знайома й улюблена багатьма, то стейки з капусти пробували далеко не всі. А даремно. Рекомендуємо приготувати їх із сиром і курочкою та потішити себе і близьких смачною і незвичайною їжею. Як їх зробити, розповіли в блозі "Консервація і кулінарія".
Стейки з капусти з куркою та сиром
Інгредієнти:
- білокачанна капуста;
- сир моцарела;
- сметана;
- олія, спеції;
- печериці;
- куряче філе.
Спосіб приготування:
Капусту нарізати на шматки завтовшки 2 см. Змастити кожен із них олією. Додати спеції — сіль, перець. Змастити сметанним соусом, змішавши для нього пропущений через прес часник, сіль, дрібно порубану зелень і сметану.
Куряче філе нарізати на шматочки і викласти на капусту, посолити, поперчити. Зверху на м'ясо викласти гриби, полити сметаною і посипати тертим сиром.
Відправити стейки на 50 хвилин у духовку, розігріту на 180 градусів.
Читайте також:
Як приготувати ніжні голубці з молодої капусти: покроковий рецепт смачної страви
Мінус 3 зайвих кг: рецепт дієтичного салату "3 капусти"
Смачний і хрусткий: рецепт данського салату з капусти