Розділи
Матеріали

Фальшива качка: як приготувати незвичайну страву з млинців із начинкою

Оксана Ханас
Фото: olha.holovina/instagram

Тонкі млинці, м'ясно-грибна начинка та ніжна заливка надають цій страві неймовірного смаку та аромату.

Хочеться чогось смачного і незвичного, що однаково добре підійшло б як до повсякденної трапези, так і як святкова страва? Тоді зверніть увагу на рецепт кулінарної блогерки Ольги Головіної та приготуйте "фальшиву" качку. Цікаве та дуже апетитне частування сподобається всім, хто його спробує.

Фальшива качка

Інгредієнти:

Для млинців:

  • молоко — 500 мл;
  • борошно — 200 г;
  • яйця — 5 дрібних;
  • цукор — 1 неповна столова ложка;
  • сіль — щіпка;
  • олія — 2-3 ст. л.

Для начинки:

  • куряче філе — 2 шт. (відварити з лавровим листом і запашним перцем);
  • печериці — 250 г;
  • сир — 150 гр;
  • цибуля — 1 середня;
  • сіль, перець.

Для заливки:

  • яйця — 4 шт;
  • сметана — 300 г.

Спосіб приготування:

Для млинців збити яйця з цукром і сіллю, додати борошно і частину молока, перемішати до однорідної консистенції, долити молоко. Добре перемішати, влити олію і посмажити млинці з двох боків на повільному вогні.

Для начинки нарізати відварене куряче філе кубиками. На сковорідці обсмажити печериці з цибулею до золотистого кольору, змішати з нарізаним курячим філе і тертим сиром. Посолити та поперчити за смаком.

Згорнути млинці та викласти їх спіралькою по формі для запікання. Яйця і сметану збити, залити цією масою млинці і запікати в духовці за 180-190 градусів, поки яйце не схопиться і не стане схожим на омлет.

Ця страва смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Читайте також:

Ніжні домашні млинці з секретом та цікаві начинки (відео)

Неймовірно смачні млинці з сиром та апельсиновим соусом: покроковий рецепт

Марокканські млинці: рецепт апетитної страви з улюбленою начинкою (відео)