Тонкі млинці, м'ясно-грибна начинка та ніжна заливка надають цій страві неймовірного смаку та аромату.
Хочеться чогось смачного і незвичного, що однаково добре підійшло б як до повсякденної трапези, так і як святкова страва? Тоді зверніть увагу на рецепт кулінарної блогерки Ольги Головіної та приготуйте "фальшиву" качку. Цікаве та дуже апетитне частування сподобається всім, хто його спробує.
Фальшива качка
Інгредієнти:
Для млинців:
- молоко — 500 мл;
- борошно — 200 г;
- яйця — 5 дрібних;
- цукор — 1 неповна столова ложка;
- сіль — щіпка;
- олія — 2-3 ст. л.
Для начинки:
- куряче філе — 2 шт. (відварити з лавровим листом і запашним перцем);
- печериці — 250 г;
- сир — 150 гр;
- цибуля — 1 середня;
- сіль, перець.
Для заливки:
- яйця — 4 шт;
- сметана — 300 г.
Спосіб приготування:
Для млинців збити яйця з цукром і сіллю, додати борошно і частину молока, перемішати до однорідної консистенції, долити молоко. Добре перемішати, влити олію і посмажити млинці з двох боків на повільному вогні.
Для начинки нарізати відварене куряче філе кубиками. На сковорідці обсмажити печериці з цибулею до золотистого кольору, змішати з нарізаним курячим філе і тертим сиром. Посолити та поперчити за смаком.
Згорнути млинці та викласти їх спіралькою по формі для запікання. Яйця і сметану збити, залити цією масою млинці і запікати в духовці за 180-190 градусів, поки яйце не схопиться і не стане схожим на омлет.
Ця страва смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Читайте також:
Ніжні домашні млинці з секретом та цікаві начинки (відео)
Неймовірно смачні млинці з сиром та апельсиновим соусом: покроковий рецепт
Марокканські млинці: рецепт апетитної страви з улюбленою начинкою (відео)