Розділи
Матеріали

Апельсинові сирники: рецепт смачної страви до сніданку

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Під час подачі такі млинці можна полити апельсиновим сиропом, щоб зробити їхній смак ще більш насиченим.

Апельсинові сирники — чудовий спосіб смачно та ситно розпочати робочий день. Ароматні, солодкі та з кислинкою, вони стануть чудовим доповненням до чаю або кави. Як їх приготувати, розповіли в кулінарному блозі "Душевні рецепти".

Апельсинові сирники

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир — 200 г;
  • яйце — 1 шт;
  • борошно — 70 г (для панірування);
  • апельсин — 1 шт;
  • цукор — 35 г;
  • ванілін — дрібка.

Спосіб приготування:

У глибокому посуді змішати сир із яйцем і цукром. Натерти цедру апельсина на тертці, вичавити сік із чверті апельсина (2 ст. л). Додати борошно і ванілін. Замісити тісто.

Розділити масу на 5-6 частин, сформувати сирники.

Викласти сирники на добре розігріту сковороду, змащену олією. Смажити на середньому вогні з двох боків до рум'яної скоринки. При подачі можна полити сирники сметаною або апельсиновим сиропом.

Читайте також:

Сирники з незвичайним інгредієнтом: рецепт смачної страви на сніданок

Бананові сирники: рецепт легкого та ніжного десерту

Сирники зі шпинатом: простий рецепт страви з новим смаком