Апельсинові сирники: рецепт смачної страви до сніданку
![апельсинові сирники апельсинові сирники, кулінарні рецепти, кулінарні рецепти](https://focus.ua/static/storage/thumbs/920x465/d/89/ef9e971a-a69c59bd36cf3c7b4d75382c9707d89d.jpg?v=2781_1)
Під час подачі такі млинці можна полити апельсиновим сиропом, щоб зробити їхній смак ще більш насиченим.
Апельсинові сирники — чудовий спосіб смачно та ситно розпочати робочий день. Ароматні, солодкі та з кислинкою, вони стануть чудовим доповненням до чаю або кави. Як їх приготувати, розповіли в кулінарному блозі "Душевні рецепти".
Апельсинові сирники
Інгредієнти:
- кисломолочний сир — 200 г;
- яйце — 1 шт;
- борошно — 70 г (для панірування);
- апельсин — 1 шт;
- цукор — 35 г;
- ванілін — дрібка.
Спосіб приготування:
У глибокому посуді змішати сир із яйцем і цукром. Натерти цедру апельсина на тертці, вичавити сік із чверті апельсина (2 ст. л). Додати борошно і ванілін. Замісити тісто.
Розділити масу на 5-6 частин, сформувати сирники.
Викласти сирники на добре розігріту сковороду, змащену олією. Смажити на середньому вогні з двох боків до рум'яної скоринки. При подачі можна полити сирники сметаною або апельсиновим сиропом.
Читайте також:
Сирники з незвичайним інгредієнтом: рецепт смачної страви на сніданок