Розділи
Матеріали

Закуска з листкового тіста з ковбасою та сиром: готуємо просту страву на всі випадки життя

Оксана Ханас
Фото: t.me/c/1430382374/3517

Приготування такої закуски займе зовсім небагато часу, а готова страва на столі надовго не затримається.

Апетитна й ароматна закуска з листкового тіста з ковбасою та сиром — проста та швидка в приготуванні страва, яка виручить, коли не вистачає часу стояти на кухні. Як приготувати цю страву, розповіли в кулінарному блозі "Салати і закуски". Вона чудово впишеться як у повсякденне, так і в святкове меню.

Закуска з листкового тіста із ковбасою та сиром

Інгредієнти:

  • листкове тісто — 275 г;
  • твердий сир — 150 г;
  • ковбаса — 150 г;
  • помідор — 1 шт;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт;
  • яйця — 1 шт;
  • рослинна олія — 1 ст. л;
  • сіль;
  • часниковий порошок;
  • кунжут;
  • мелений базилік.

Спосіб приготування:

Ріпчасту цибулю очистити, порізати кубиками, обсмажити на олії до золотистого кольору.

Помідор вимити, подрібнити, додати в цибулю. Всипати спеції та сіль, готувати, поки з помідора не випарується волога.

Ковбасу натерти на тертці, так само зробити із сиром. Розкласти лист листкового тіста, викласти цибулево-томатний соус.

Далі викласти ковбасу та сир, згорнути рулет і нарізати його кільцями. Змастити яйцем, посипати кунжутом і випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, до готовності.

Читайте також:

Штрудель із капустою та ковбасками: покроковий рецепт оригінальної випічки

Як приготувати пиріг із листкового тіста з м'ясом: простий рецепт смачної випічки

Воловани з листкового тіста з куркою, грибами та сиром: рецепт оригінальної закуски