Розділи
Матеріали

Курячі стегна в дуже смачному маринаді — готуємо ситну страву на вечерю

Оксана Ханас
Фото: zefirka_recipes

Таке м'ясо буквально тане в роті.

Курячі стегна в медово-соєво-гірчичному маринаді — ідеальний варіант страви на вечерю або на обід, яка ідеально підійде до будь-якого десерту. Пропонуємо приготувати їх за рецептом кулінарної блогерки під ніком zefirka_recipes і потішити близьких смачнючим м'ясом.

Найніжніша курочка

Інгредієнти:

  • курячі стегна, 4-5 шт;
  • соєвий соус — 8 ст. л.
  • кетчуп — 3 ст. л;
  • мед — 1 ст. л;
  • гірчиця — 2 ч. л;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • приправа до курки, за смаком;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

Стегенця добре помити, висушити паперовим рушником, посолити, поперчити, додати приправу до курки за смаком.⠀

Далі в окремій мисці змішати соєвий, рідкий мед, кетчуп і класичну гірчицю. Пропустити часник через прес і все ретельно перемішати до однорідності.

М'ясо викласти у форму і залити соусом. Запікати 25-30 хвилин за 180 градусів, після чого м'ясо перевернути і тримати в духовці за тієї ж температури ще стільки ж.

Подавати з будь-яким гарніром або овочами.

Читайте також:

Іспанська кухня на вашому столі: рецепт курки з часником

Простий рецепт на вечерю: рецепт курки в цибулевому соусі

Курка, запечена з лимоном і часником: рецепт страви на вихідні