Таке м'ясо буквально тане в роті.
Курячі стегна в медово-соєво-гірчичному маринаді — ідеальний варіант страви на вечерю або на обід, яка ідеально підійде до будь-якого десерту. Пропонуємо приготувати їх за рецептом кулінарної блогерки під ніком zefirka_recipes і потішити близьких смачнючим м'ясом.
Найніжніша курочка
Інгредієнти:
- курячі стегна, 4-5 шт;
- соєвий соус — 8 ст. л.
- кетчуп — 3 ст. л;
- мед — 1 ст. л;
- гірчиця — 2 ч. л;
- часник — 1-2 зубчики;
- приправа до курки, за смаком;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
Стегенця добре помити, висушити паперовим рушником, посолити, поперчити, додати приправу до курки за смаком.⠀
Далі в окремій мисці змішати соєвий, рідкий мед, кетчуп і класичну гірчицю. Пропустити часник через прес і все ретельно перемішати до однорідності.
М'ясо викласти у форму і залити соусом. Запікати 25-30 хвилин за 180 градусів, після чого м'ясо перевернути і тримати в духовці за тієї ж температури ще стільки ж.
Подавати з будь-яким гарніром або овочами.
Читайте також:
Іспанська кухня на вашому столі: рецепт курки з часником
Простий рецепт на вечерю: рецепт курки в цибулевому соусі
Курка, запечена з лимоном і часником: рецепт страви на вихідні