Розділи
Матеріали

Салат із куркою та часниковою заправкою: як приготувати страву з яскравим смаком

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Такий салат можна подавати одразу після приготування, не відправляючи його в холодильник.

Продовжуючи тему салатів, не можемо оминути увагою рецепт салату з куркою та часниковою заправкою. Поєднання цих інгредієнтів дає неймовірний смак і прикрасить будь-який стіл. Як його приготувати, розповіли в блозі "Приємного апетиту/Рецепти". Такий салат сміливо можна пропонувати навіть найвибагливішим гурманам.

Салат із куркою та часниковою заправкою

Інгредієнти:

  • філе — 1 шт;
  • ананаси свіжі/консервовані — 150 г;
  • грецький йогурт — 2 ст. л;
  • твердий сир — 80 г;
  • часник — зубчики;
  • сіль і перець за смаком;
  • варені яйця — 4 шт;
  • шматочок лимона.

Спосіб приготування:

Філе розділити на дві плоскі частини, посолити, поперчити і смажити на оливковій олії на середньо-високому вогні по 4 хвилини з кожного боку. Так м'ясо збереже соковитість.

У грецький йогурт натерти часник, додати сіль, перець за смаком і вичавити часточку лимона/лайма, перемішати.

Курку нарізати кубиками, туди ж додати яйця, тертий сир, шматочки ананасів і заправку. Усе перемішати і можна подавати на стіл.

Читайте також:

Салат із яловичиною: рецепт яскравої, ароматної та смачної страви (відео)

Салат зі свининою та огірками по-азійському: як приготувати оригінальну страву

Якщо немає часу готувати: рецепт швидкого салату з квасолею