Розділи
Матеріали

Кабачковий суп із ковбасою та плавленими сирками: покроковий рецепт

Оксана Ханас
Фото: t.me/retsepty/4806

Кабачковий суп — легка та поживна страва, яка добре вгамує голод.

Продовжуючи тему сезонних рецептів із кабачків, пропонуємо вам приготувати легкий і дуже смачний суп із цього овоча з додаванням ковбаси та плавлених сирків. Рецептом цієї страви поділилися в блозі "Кулінарні рецепти"

Кабачковий суп із ковбасою та плавленими сирками

Інгредієнти:

  • кабачки — 2 шт;
  • картопля — 2 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • томати — 2 шт;
  • плавлений сир — 100 г;
  • ковбаса — 200 г;
  • оливкова олія — 40 мл;
  • сіль — за смаком;
  • перець чорний мелений — за смаком;
  • зелень — за смаком.

Спосіб приготування:

Цибулю та моркву почистити, помити, нарізати кубиками. Нагріти сковорідку з оливковою олією і підрум'янити на ній нарізані овочі.

Ковбасу порізати квадратиками, додати в сковорідку і смажити ще 5 хвилин. Помідори помити, подрібнити, покласти в сковорідку до ковбаси і тушкувати ще 5 хвилин. туди ж відправити кабачки і готувати ще 5 хвилин. Додати смажені овочі з ковбасою і покласти тертий плавлений сир. Посолити, поперчити, довести до кипіння і додати подрібнену зелень.

Читайте також:

Кабачки, запечені в духовці: рецепт низькокалорійної страви за 30 хвилин

Кабачки по-корейськи: рецепт страви для любителів гострого

Фаршировані кабачки: простий рецепт страви із сезонних овочів