Такі бутерброди можна готувати як у духовці, так і в мікрохвильовці.
Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день". Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Гарячі бутерброди зі шпротами
Інгредієнти:
- батон;
- майонез;
- помідори;
- шпроти;
- твердий сир;
- зелень.
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
Читайте також:
Бутерброди з ківі: готуємо страву з оригінальним смаком
Швидкий і смачний сніданок: рецепт гарячих бутербродів із куркою та сиром
Вишукано і смачно: рецепт бутербродів із куркою та соусом на сніданок