Розділи
Матеріали

Перекус на скорую руку: рецепт горячих бутербродов со шпротами

Оксана Ханас
Фото: cook_with_me_at_home

Такі бутерброди можна готувати як у духовці, так і в мікрохвильовці.

Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день". Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.

Гарячі бутерброди зі шпротами

Інгредієнти:

  • батон;
  • майонез;
  • помідори;
  • шпроти;
  • твердий сир;
  • зелень.

Спосіб приготування:

Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.

Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.

Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.

Читайте також:

Бутерброди з ківі: готуємо страву з оригінальним смаком

Швидкий і смачний сніданок: рецепт гарячих бутербродів із куркою та сиром

Вишукано і смачно: рецепт бутербродів із куркою та соусом на сніданок