Розділи
Матеріали

Два в одному: рецепт котлеток-біфштексів

Оксана Ханас
Фото: retcepti.strav/instagram

Цукіні надають котлетам додаткової соковитості.

Смачні та соковиті котлети-біфштекси з м'яса та цукіні — чудова добавка до обіду або вечері. Вони подаються зі смаженим яйцем, завдяки чому їхній смак стає ще багатшим. Як приготувати такі котлетки, розповіли в кулінарному блозі "Рецепти страв на ваш смак".

Котлетки-біфштекси

Інгредієнти:

  • яловичий фарш — 400 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • цукіні — 1-2 ст. л;
  • сіль — щіпка;
  • паприка — дрібка;
  • прованські трави.

Спосіб приготування:

Цибулю почистити та дрібно нарізати, обсмажити її на рослинній олії. Цукіні натерти на середній або дрібній тертці.

У мисці з'єднати фарш, цукіні, обсмажену цибулю, яйце і спеції (сіль, прованські трави і паприку).

Усе добре перемішати і сформувати котлеки-біфштекси, як показано на відео.

Обсмажити їх на невеликій кількості олії з двох боків, зменшити вогонь і довести під кришкою до готовності.

Подавати такі котлетки найкраще зі смаженим яйцем.

Читайте також:

Рибні котлети по-новому: цікавий рецепт звичної страви

Котлети без м'яса: рецепт бюджетної та дуже смачної страви

Курячі котлети в томатному соусі: рецепт смачної добавки до будь-якого гарніру