Розділи
Матеріали

Дуже смачно і дуже швидко: рецепт курячого філе у вершках

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Соковите м'ясо із зеленню та сиром може бути як самостійною стравою, так і добавкою до гарніру.

Якщо у вас у холодильнику є кілька курячих філе і трохи вершків, саме час приготувати смачну страву, яка доповнить обід або вечерю. Смачна курочка за рецептом із блогу "Кулінарна книга" напевно сподобається і вам, і вашим близьким. Готується вона дуже просто, а кількість інгредієнтів беріть на свій смак.

Куряче філе у вершках

Інгредієнти:

  • куряче філе;
  • вершки;
  • томати;.
  • сир (пармезан або грана падано);
  • цибулина;
  • часник;
  • петрушка;
  • трави;
  • рослинна олія для смаження;
  • сіль.

Спосіб приготування:

Куряче філе посолити, поперчити з двох боків і обсмажити по 3,5 хвилини з двох боків на добре розігрітій сковороді. Секрет золотистої скоринки в тому, щоб філе не чіпати цей час. Після смаження філе відкласти в окремий посуд.

У сковорідку, де смажилося м'ясо, додати дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник, нарізані в'ялені томати, трави, тертий сир і влити вершки.

Далі в сковорідку викласти філе і дати кілька хвилин тушкуватися. Якщо соус занадто густий, можна розбавити його кип'яченою водою або бульйоном.

Готову страву посипати дрібно порубаною петрушкою, томатами, а під час подачі щедро посипати тертим сиром.

Читайте також:

Курка у винно-вершковому соусі зі шпинатом: рецепт вишуканої та дуже простої страви на вечерю

Курка з чорним перцем: рецепт популярної китайської страви

Делікатес із найдоступніших продуктів: рецепт смачної страви з курки