Розділи
Матеріали

Салат із куркою та нутом: рецепт ситної страви для буднів і на свято

Оксана Ханас
Фото: Скрин відео

Нут надає цьому салату особливого смаку.

Салат з куркою і нутом — оригінальна і дуже смачна страва, яка однаково підійде до ситного обіду як добавка до гарніру, так і як закуска на святковий стіл. Як його приготувати, розповіли в блозі "Кулінарна книга".

Салат із куркою та нутом

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт;
  • консервований нут – 140 г;
  • помідори чері – 8 шт;
  • цибуля червона – 0,5 шт;
  • авокадо;
  • руколла;
  • оливкова олія – 3 ст. л;
  • лимон;
  • медова гірчиця – 2 ст. л;
  • часник сушений.

Спосіб приготування:

Спочатку необхідно замаринувати куряче філе в улюблених спеціях. Обсмажити м'ясо на пательні або на грилі, остудити, нарізати на слайси. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями, а помідори чері — навпіл. Авокадо порізати на тоненькі слайси.

Для заправки змішати оливкову олію, лимон, медову гірчицю і сушений часник.

На блюдо викласти руколу, на неї — слайси курки, помідори, цибулю, авокадо і посипати нутом.

Читайте також:

Святковий салат із куркою та ананасом: дуже простий рецепт ефектної закуски

Швидко і смачно: рецепт найпростішої закуски з оселедцем на святковий стіл

Салат із курячої печінки: рецепт дуже смачної страви