Розділи
Матеріали

Чипси з макаронів: рецепт незвичайної, але дуже смачної страви

Оксана Ханас
Фото: kristinazizian/instagram

До таких чипсів підійде будь-який соус.

Чипси з макаронів — страва, яку ви навряд чи куштували. Кулінарна блогерка Крістін Азізян розповіла і показала, як їх приготувати. Вони готуються швидко, виходять дуже смачними і найбільше потішать дітей.

Чипси з макаронів

Інгредієнти:

  • макарони (будь-якої форми, бажано з твердих сортів пшениці) — 200–300 г;
  • сіль, паприка, часник, ароматні трави за смаком;
  • оливкова або будь-яка інша рослинна олія — 1–2 ст. л.

Спосіб приготування:

Макарони відварити до готовності та злити воду. Перед тим, як смажити макарони, необхідно, щоб вони були майже сухі. Додати до них приправи, посолити, додати олію, змішати, викласти на деко одним шаром і запекти протягом 15–20 хвилин у духовці, розігрітій до 190 градусів.

Коли макарони готові, вони рум'яні та хрусткі.

Такі чипси затримуються на столі ненадовго і швидко закінчуються. Їх можна подавати з будь-яким соусом.

Читайте також:

Смакота за 10 хвилин: рецепт салату з огірками та кукурудзою

Ви більше не будете купувати чипси: рецепт домашнього цибулевого печива

На радість дітям. Як приготувати картопляні чипси в духовці