Курячі рулети: рецепт смачної страви з ніжним смаком і соковитою начинкою
Курячі рулети з хрусткою скоринкою — страва, яку можна приготувати як на обід чи вечерю і подати з гарніром, так і зробити їх складовою святкового меню. Вони виходять соковиті, смачні та мають дуже апетитний вигляд.
Своїм рецептом цієї страви поділилася кулінарна блогерка Крістін Азізян.
Курячі рулети
Інгредієнти:
- куряча грудка (велика) — 2 шт;
- масло вершкове — 100–150 г;
- сир — 80–10 г;
- зелень, часник;
- помідор — 1 шт;
- яйце для кляру;
- борошно, панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
Курячу грудку порізати, відбити, посолити, поперчити, змастити товстим шаром олії, посипати сиром, зеленню і часником, покласти на краю шматочок помідора і згорнути в рулет, як показано на відео. Обваляти рулет у борошні, потім вмочити в яйці і наприкінці обваляти в сухарях. Викласти у форму, змащену олією, і запекти 40–50 хвилин, до рум'яної скоринки.
Читайте також:
Хрусткі зовні та ніжні всередині: як приготувати курячі крильця (відео)
Курячі котлети в томатному соусі: рецепт смачної добавки до будь-якого гарніру
Рубані котлети з курячої грудки з крохмалем і майонезом: простий рецепт смачної страви