Курка у вершково-сирному соусі: покроковий рецепт

курка в соусі
Фото: Getty | Найкраще така курочка підійде до спагетті

М'ясо, приготоване у такий спосіб, виходить дуже ніжним, а соус зробить будь-який гарнір неймовірно смачним.

Смачна курочка — найкраща страва на вечерю, а також як варіант частування на святковий стіл. Рекомендуємо приготувати у вершково-сирному соусі та здивувати близьких неймовірно апетитним частуванням.

Курка у вершково-сирному соусі

Складові:

  • Спагетті — 1 упаковка;
  • Філе курячого стегна — 3 шт.;
  • Борошно — 80 г;
  • Молоко — 130 мл;
  • Сир плавлений — 1-2 ст. л.;
  • Печериці свіжі — 6 шт.;
  • Сіль до свого смаку;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Універсальна приправа — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

М'ясо нарізати на невеликі шматочки, обваляти в борошні та обсмажити на сковороді з олією до золотистого кольору, після чого перекласти м'ясо зі сковорідки в окремий посуд.

Гриби порізати пластинками і разом із порізаним часником обсмажити до золотистого кольору, після чого туди ж відправити обсмажене раніше м'ясо курки, посолити, поперчити, залити молоком, посипати приправою та додати вершковий сир. Все добре перемішати до однорідного стану соусу та протушкувати до готовності.

Як гарнір подати відварені в підсоленій воді спагетті. При подачі на них викласти м'ясо та полити соусом.

Нагадаємо, як приготувати курячі стегенця по-французьки й салат з курячими серцями.