Просто та ситно: апетитний салат з куркою та грибами для всієї родини

салат з куркою
Cалат з куркою

Такий салат може бути окремою повноцінною стравою і добавкою до гарніру.

Салат – це не лише святкова страва, його багато хто із задоволенням готує як доповнення до вечері, обіду або навіть на сніданок. Пропонуємо вам скуштувати салат з куркою та грибами за рецептом з блогу dinka_recepti, який готується з доступних інгредієнтів та виходить дуже ситним. Його можна їсти і як самостійну страву.

Салат з куркою та грибами

Складові:

  • Відварена куряча грудка – 300 г;
  • Печериці – 250 г;
  • Цибуля – половина головки;
  • Яйця варені – 4 шт.;
  • Мариновані огірки – 135 г;
  • Кукурудза консервована – 1 банка;
  • Майонез+сметана в рівних пропорціях для заправки;
  • Сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

Курячі грудки порізати на великі шматки й порвати руками на тонші. Огірки та яйця порізати дрібними кубиками. Гриби порізати та обсмажити з цибулею на сковорідці з рафінованою олією. Майонез і сметану змішати, за бажання посолити.

У глибокий посуд скласти всі інгредієнти, заправити соусом і перемішати добре. Салат можна подавати до столу відразу, а на деякий час можна відправити в холодильник, щоб він настоявся.

Нагадаємо, як приготувати салат із куркою на святковий стіл.