Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Дешево та просто. Як приготувати смачний суп із плавлених сирків

суп із плавлених сирків, суп із плавлених сирків рецепт, як приготувати суп із плавленого сиру, простий сирний суп
Суп із плавлених сирків — це дуже просто та смачно | Фото: Getty Images

Про суп із плавлених сирків ширяться легенди, мовляв, цю страву вигадали на студентських кухнях.

Суп із плавлених сирків — це класика студентської кухні. Причому згодом він обріс безліччю інгредієнтів і складністю у приготуванні, чого в класичному рецепті не було. Готується він неймовірно просто, а ще несподівано дивує смаком: виходить поживно й оригінально. А ще готувати його дуже бюджетно.

Суп із плавлених сирків

Інгредієнти:

  • картопля — 600 г;
  • одна морквина;
  • одна невелика цибулина;
  • плавлений сирок — дві штуки;
  • рослинна олія, зелень, сіль і перець.

Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками. Покладіть у каструлю, залийте двома літрами води та варіть хвилин п'ятнадцять.

Цибулю та моркву дрібно наріжте, моркву можна натерти на великій тертці. І підсмажуйте на рослинній олії спочатку цибулю, поки вона не стане прозорою, а потім і моркву. На все піде хвилин десять. Додайте підсмажені овочі в каструлю до картоплі, туди ж відправте плавлені сирки, нарізані кубиками і мішайте, поки сир не розчиниться. Посоліть і поперчіть. Подавайте, посипавши свіжою зеленню, наприклад, кропом і петрушкою.

Відео дня

Якщо хочете більш однорідну та бархатисту структуру, збийте всі овочі блендером у пюре. А подавати такий суп також можна із найпростішими сухариками із білого хліба, підсушеного в духовці.

Також можна приготувати ще один класичний зимовий суп. Гороховий суп із копченостями точно зігріє вас зимовими вечорами. І до нього теж добре підходять сухарики.