Жульєн із м'ясом і грибами в булочці: рецепт ситного обіду без особливого клопоту
Родзинкою страви є її оформлення та соус "Бешамель".
Жульєн у поєднанні з хлібом — оригінальна страва, яка запам'ятається не тільки чудовим смаком, а й не звичайною подачею. Як приготувати його в булочках, розповіли в кулінарному блозі "Рецепты каждый день". Такий жульєн стане чудовим рішенням не тільки на обід або вечерю, а й прикрасить будь-який святковий стіл.
Жульєн у булочках
Інгредієнти:
- булочки — 2 шт;
- гриби — 5 шт;
- філе куряче — 1 шт;
- сир напівтвердий — 100 г;
- молоко — 400 мл;
- борошно — 4 ст. л;
- масло вершкове — 30 г;
- сіль, перець — за смаком.
Спосіб приготування:
Нарізати куряче філе невеликими кубиками, гриби — дрібними кубиками. Сир натерти на тертці.
Куряче філе обсмажити з невеликою кількістю олії. Гриби порізати й обсмажити окремо.
Приготувати соус "Бешамель". Для цього молоко потрібно нагріти, потім по столовій ложці додавати борошно і перемішувати вінчиком, щоб не утворилося грудочок. Наприкінці додати олію, перець і сіль. Ретельно перемішати. Соус готовий.
Із булочок вийняти м'якушку. Змастити всередині соусом. Викласти куряче філе на дно булочки, потім підсолити і полити соусом. Зверху викласти гриби, знову полити соусом. Зверху посипати сиром.
Запікати в духовці, попередньо розігрітій до 190 градусів, 15 хвилин.
Раніше Фокус писав, як приготувати пиріг-жюльєн.