Швидкий і ситний перекус: рецепт сирних трикутників

Сирні трикутники, переус, їжа
Фото: t.me/topretsept | Сирні трикутники

Такі трикутнички на столі довго не затримаються.

Їжа, яку можна взяти з собою на роботу, навчання, на прогулянку, перекусити, доки готується повноцінна вечеря чи обід, завжди користувалася великим попитом. Рецептів різноманітних перекусів дуже багато, і сьогодні ми пропонуємо вам ще один — сирні трикутники. Як їх приготувати, розповіли в блозі "Рецепти щодня". Ця ситна та смачна страва вгамує голод, а для її приготування не потрібні якісь виняткові навички.

Сирні трикутники

Інгредієнти:

  • твердий сир — 100 г;
  • бринза — 100 г;
  • кріп і петрушка — 2 гілочки;
  • яйце — 1 шт;
  • сода — 1 ч. л;
  • сіль — 0,5 ч. л;
  • борошно — 250 г;
  • рослинна олія — для смаження.

Для приготування трикутників беріть свіжі та якісні продукти.

Спосіб приготування:

Твердий сир натерти на тертці, додати до нього в глибоку миску порізану дрібними шматочками бринзу, яйце, молоко, сіль, соду, зелень і все перемішати.

В отриману масу ввести просіяне борошно, замісити тісто. Усе накрити харчовою плівкою і залишити на 10 хвилин.

Далі приступаємо до формування трикутничків. Готове тісто розкачати в прямокутник завтовшки 0,7 сантиметрів і розрізати його на квадрати розміром 7-8 сантиметрів. Кожен квадрат порізати по діагоналі.

Обсмажити сирні трикутники на середньому вогні з двох боків по дві хвилини.

Готові трикутники викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.

Раніше Фокус писав, як приготувати сирну сосиску в тісті.