Смачніше не буває: рецепт картоплі з м'ясом по-домашньому
Під час подачі картоплю можна посипати свіжою рубаною зеленню.
Смажена картопля — страва на всі часи! Вона смачна, швидко готується, і дуже багато хто любить її практично з дитинства. Пропонуємо урізноманітнити її додаванням м'яса і приготувати таку картоплю за рецептом із блогу "Рецепти щодня". Рекомендуємо її на обід або вечерю, а в якості доповнення до неї чудово підійде салат з овочів.
Картопля з м'ясом по-домашньому
Інгредієнти:
- свинячий ошийок — 700 г;
- цибуля — 400 г;
- вершкове масло — 100 г;
- картопля — 1 кг;
- сіль, перець — за смаком;
- часник — 2 зубчики.
Спосіб приготування:
Свинину помити, просушити паперовим рушником, порізати на середні шматки й обсмажити без олії до рум'яного кольору. У процесі смаження м'ясо дасть жир.
Потім м'ясо дістати зі сковорідки, а в неї висипати крупно порізану цибулю. Смажити три хвилини, не доводячи до готовності. Потім цибулю теж дістати і висипати її до м'яса.
У ту ж сковорідку покласти вершкове масло, обсмажити на ньому почищену і порізану картоплю. Коли вона буде готова, додати цибулю з м'ясом, посолити, поперчити, додати рубаний часник і петрушку. Перемішати і потримати на вогні ще кілька хвилин.
Під час подачі можна посипати свіжою рубаною зеленню.
Раніше Фокус писав, як приготувати смачну запечену картоплю з часником.