Смачніше не буває: рецепт картоплі з м'ясом по-домашньому

картопля, смажена картопля, картопля з м'ясом
Фото: t.me/topretsept

Під час подачі картоплю можна посипати свіжою рубаною зеленню.

Смажена картопля — страва на всі часи! Вона смачна, швидко готується, і дуже багато хто любить її практично з дитинства. Пропонуємо урізноманітнити її додаванням м'яса і приготувати таку картоплю за рецептом із блогу "Рецепти щодня". Рекомендуємо її на обід або вечерю, а в якості доповнення до неї чудово підійде салат з овочів.

Картопля з м'ясом по-домашньому

Інгредієнти:

  • свинячий ошийок — 700 г;
  • цибуля — 400 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • картопля — 1 кг;
  • сіль, перець — за смаком;
  • часник — 2 зубчики.

Спосіб приготування:

Свинину помити, просушити паперовим рушником, порізати на середні шматки й обсмажити без олії до рум'яного кольору. У процесі смаження м'ясо дасть жир.

Потім м'ясо дістати зі сковорідки, а в неї висипати крупно порізану цибулю. Смажити три хвилини, не доводячи до готовності. Потім цибулю теж дістати і висипати її до м'яса.

У ту ж сковорідку покласти вершкове масло, обсмажити на ньому почищену і порізану картоплю. Коли вона буде готова, додати цибулю з м'ясом, посолити, поперчити, додати рубаний часник і петрушку. Перемішати і потримати на вогні ще кілька хвилин.

Під час подачі можна посипати свіжою рубаною зеленню.

Раніше Фокус писав, як приготувати смачну запечену картоплю з часником.