Ніжна куряча грудка у вершковому соусі: простий рецепт приготування
Така грудка найсмачніша з картопляним пюре.
Якщо не знаєте, що легкого та смачного приготувати на обід або як добавку до гарніру, рекомендуємо потішити себе та рідних курячою грудкою у вершковому соусі. Ця соковита й ароматна страва з нотками часнику та зелені виходить смачною і готується досить швидко. Своїм рецептом поділилася кулінарна блогерка Наталя.
Куряча грудка у вершковому соусі з часником і петрушкою
Інгредієнти:
- куряче філе — 400 г;
- вершки будь-якої жирності — 200 мл;
- часник — 2 зубчики;
- оливкова олія — 1-2 ч. л;
- свіжа петрушка;
- сіль, перець — за смаком;
- жменя помідорів чері або один великий.
Спосіб приготування:
Часник почистити, дрібно порізати й обсмажити на сковороді в оливковій олії хвилину. Туди ж додати дрібно порубану петрушку, вершки та прогріти все ще хвилину.
Курячу грудку помити, обсушити паперовим рушником, обсмажити злегка на грилі, а потім перекласти в пательню із соусом, додати туди сіль, перець, помідори, все накрити кришкою і тушкувати приблизно 15 хвилин до готовності. Якщо використовується звичайний помідор, його необхідно порізати часточками.
Така грудка найсмачніша з картопляним пюре.
Раніше Фокус писав, як приготувати пастрому з курячої грудки і зробити смачний салат.