Салат із редискою та сиром: рецепт легкої весняної страви

салат весняний
Фото: cook_with_me_at_home

Салат виходить дуже легким для шлунка і має масу корисних властивостей.

Related video

Весна в самому розпалі, і на ринках і в супермаркетах щосили продається свіжа редиска, яка є улюбленим інгредієнтом у сезонних салатах. Рекомендуємо вам приготувати дуже простий і легкий салат "Весняний" за рецептом авторки кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день". Поєднання редиски, сиру та зелені дають освіжаючий смак.

Салат із редискою "Весняний"

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир (бажано нежирний) — 350 г;
  • редиска — 1 пучок;
  • зелень (цибуля, петрушка, кріп) — за смаком;
  • сметана або грецький йогурт — 2-3 ст. л;
  • спеції: сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування:

Сир розім'яти виделкою. Редиску помити, обрізати хвостики і верхівку, порізати кільцями або півкільцями, залежно від розмірів. Зелень дрібно порубати. Усі інгредієнти скласти в салатник, додати сіль і спеції, заправити сметаною і добре перемішати.

Перед подачею салат можна потримати, щоб він добре набрався смаку.

Така страва підійде не тільки для повсякденного меню, а й прикрасить будь-який святковий стіл, оскільки вона дуже смачна, ароматна та корисна.

Читайте також:

Рецепт смачної заправки для салатів: як приготувати пісний майонез (відео)

І в піст, і на Великдень: рецепт салату з крабовими паличками та корейською морквою

Смачний ситний салат із м'ясом: рецепт пікантної страви