Кабачкові сендвічі: рецепт легкої та поживної весняної страви

кабачки, сендвічі, рецепт, кулінарні рецепти сезонні овочі
Фото: t.me/retsepty/4688

Під час подачі кабачкові сендвічі можна посипати дрібно порубаною зеленню.

Кабачкові сендвічі — дуже проста та смачна сезонна страва. Добре, що в кабачках зараз нестачі немає і їх вільно можна купити на ринку або в супермаркетах. Рекомендуємо приготувати цю легку та поживну страву, як розповіли в блозі "Кулінарні рецепти".

Кабачкові сендвічі

Інгредієнти:

  • молоді кабачки — 2 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • борошно — 2-3 ст. л.;
  • панірувальні сухарі — 50-70 г.

Для начинки:

  • плавлені сирки — 2 шт.;
  • невеликий помідор — 1 шт.;
  • варене яйце — 1 шт.;
  • часник — 3-4 зубчики;
  • майонез, сіль, перець — до смаку.

Спосіб приготування:

Кабачки нарізати кружечками завтовшки 1 сантиметр і посипати сіллю. Одне яйце зварити круто.

Кружечок кабачка обваляти в борошні, потім — у яйці, а потім — у панірувальних сухарях. Смажити на рослинній олії до золотистості.

Для начинки плавлені сирки та яйце натерти на тертці, а болгарський перець дрібно нашаткувати. З'єднати інгредієнти й додати вичавлений часник, майонез, сіль і перець.

Сформувати "сендвічі" з двох кабачків і начинки.

Читайте також:

Фаршировані кабачки: простий рецепт страви із сезонних овочів

Макарони з кабачковим кремом і беконом: як приготувати смачну страву всього з 4 інгредієнтів

Сподобається навіть дітям: рецепт запіканки з кабачків і картоплі