Бісквіт із мандаринами: рецепт ароматної випічки
Все, що вам потрібно, це міксер, кілька інгредієнтів і все готово. Це найпростіший рецепт бісквіта, що ви бачили.
Якщо любите цитрусові, то вам варто спробувати спекти цей чудовий ароматний бісквіт. Тим паче приготувати його неймовірно просто. І не забудьте при подачі посипати його цукровою пудрою. Рецептом поділилися на сайті Giallo Zafferano.
Мандариновий бісквіт
Інгредієнти на форму діаметром 20 см:
- мандарини, або клементини — 450 г;
- борошно — 300 г;
- цукор — 300 г;
- натуральний білий йогурт — 100 г;
- соняшникова олія — 100 г
- яйця (близько 2 середніх) — 125 г
- розпушувач для тортів — 16 г.
Щоб приготувати мандариновий хліб, вимийте та висушіть клементини. Потім від загальної дози візьміть 300 г і крупно наріжте їх, зберігаючи шкірку. Очистіть мандарини, що залишилися, і розділіть їх навпіл. Покладіть у чашу міксера очищені цитрусові, крупно нарізані цілі плоди, йогурт і яйця. Збийте.
Додайте цукор, рослинну олію, борошно і розпушувач. І перемішайте всі інгредієнти.
Змастіть вершковим маслом і посипте борошном роз'ємну форму діаметром 20 сантиметрів. Вилийте тісто у форму. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів близько 75 хвилин.
Якщо через перші 30 хвилин ви помітите, що поверхня занадто сильно підрум'янилася, можна накрити папером для випікання і продовжити приготування. Коли все буде готово, дістаньте бісквіт із духовки і дайте охолонути, перш ніж виймати з форми. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
Читайте також:
Тірамісу для тих, хто худне: рецепт легкого десерту з йогуртом
Торт з абрикосами та шоколадом: простий рецепт смачного десерту