Без замеса теста: рецепт быстрых пирожков с мясной начинкой

пиріжки з лаваша, кулінарні рецепти
Фото: t.me/retsepty/4780

На приготування таких пиріжків піде зовсім небагато часу.

Смачні та ситні пиріжки можна приготувати і без тіста. Достатньо упаковки лаваша, інгредієнтів для начинки та бажання спробувати новий рецепт. Як приготувати таку страву, розповіли в блозі "Кулінарні рецепти". Зазначимо, що такі пиріжки — чудова альтернатива бутербродам як перекус на роботі.

Пиріжки з лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий — 1 упаковка;
  • фарш будь-який — 500 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • яйця — 1 шт;
  • сир — для присипання;
  • сіль, перець;
  • зелена цибуля — за смаком.

Спосіб приготування:

Цибулю почистити, порізати й обсмажити до золотистого кольору. Коли вона обсмажиться, додати до неї фарш, перемішати і смажити до готовності лаваша.

Поки готується фарш на пиріжки, розрізати лаваш на невеликі квадратики.

Деко змастити оливковою олією, перекласти квадратики. Яйце розбити в глибоку тарілку і збити виделкою. Змастити яйцем лаваш.

Фарш посолити і поперчити, помішувати ще кілька хвилин.

Готову начинку для пиріжків викласти на фарш. Другий квадратик лаваша змастити яйцем і накрити пиріжок.

Усі краї обов'язково защипнути.

Натерти на крупній тертці сир і посипати пиріжки.

Духовку розігріти до 180 градусів і запікати пиріжки з лаваша з м'ясом 12 хвилин.

Читайте також:

Солодкі рулети з лаваша: рецепт дуже простих і швидких десертів

Рецепт за 10 хвилин: ніжні рулетики з лаваша з сиром до сніданку

Пиріг із лаваша з сиром: рецепт швидкої випічки