Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Смачний і поживний: рецепт салату "Празький"

Салат "Празький", салат із м'ясом і печерицями, салат м'ясний, салат рецепт
Салат "Празький" | Фото: 1000.menu

Це ще одна варіація на тему популярного "Олів'є". І виходить також смачно.

Салат "Празький" готується із зеленим горошком і відвареним м'ясом: яловичиною або свининою. Але можна використовувати і відварну птицю. Виходить смачно і ситно. І чимось "Празький" нагадує салат "Олів'є". Фокус розповість, як його приготувати.

Салат "Празький"

Інгредієнти:

  • м'ясо відварне — 200 г;
  • печериці свіжі — 300 г;
  • одна середня цибулина;
  • огірки мариновані — 200 г;
  • горошок зелений консервований — 200 г;
  • майонез, сіль і перець.

Печериці помийте, наріжте кубиками. Якщо грибочки маленькі, то можна просто розрізати їх на 4 частини.

Обсмажте гриби на добре розігрітій сковорідці з рослинною олією. Перекладаємо в салатник.

Відео дня

Тепер на цій же сковорідці, на цій же олії обсмажуємо нарізану кубиком ріпчасту цибулю, до напівпрозорості, засмажувати сильно не треба.

Перекладаємо цибулю до грибів. Потім нарізаємо відварене м'ясо кубиками і відправляємо до інших інгредієнтів. Додаємо зелений горошок і нарізані кубиками мариновані огірочки. Заправляємо майонезом, солимо і перчимо. Салат готовий!

Читайте також:

Салат "Курка під кайфом": як приготувати оригінальну страву з маком

Осіннє меню: рецепт смачного салату з ананасами та куркою

На всі випадки життя: 20 соусів для салатів та інших страв