Смачна закуска на святковий стіл: рецепт ролів "Цезар"

Роли "Цезар", рулет із лаваша, рулет із лаваша
Фото: 1000.menu | Роли "Цезар"

Такі рулети готуються з тими ж інгредієнтами, що й салат "Цезар", і виходить дуже смачна закуска.

Салат "Цезар" можна приготувати звичайним способом — у салатнику. А можна загорнути в лаваш і отримати чудову порційну закуску. Її можна подати на святковий стіл, а можна взяти з собою на роботу, або на пікнік. Фокус розповість, як його приготувати.

Роли "Цезар"

Інгредієнти:

  • 1 лист тонкого вірменського лаваша;
  • 100 г салату ромен;
  • 50 г салату лолло россо;
  • 200 г філе вареної курячої грудки або приготовленої на грилі;
  • 100 г помідорів;
  • 30 г пармезану.

Для соусу:

  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • 150 майонезу;
  • 150 г натурального йогурту;
  • 20 г каперсів;
  • 20 г діжонської гірчиці;
  • 20 г пармезану;
  • 20 г оливок.

Готову курку наріжте невеликими шматочками. Помідори наріжте кружечками. Листя салату наріжте або розірвіть на невеликі шматочки. Сир натріть на тертці.

Для заправки змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідності. Можна додати ансоуси за бажання. Змастіть частиною соусу лаваш.

Відступивши від нижнього довгого краю 5 см, розкладіть один на одного шар салату, помідорів, курки та сиру. Збризкуйте шар соусом, що залишився. Загорніть щільний рулет. Загорніть його в харчову плівку і приберіть у холодильник мінімум на дві години. Перед подачею зніміть плівку, наріжте рулет на невеликі роли і подавайте до столу.

Читайте також:

Рулет із лаваша зі шпротами: як швидко приготувати смачну закуску

Смачна проста закуска: рецепт лаваша з кисломолочним сиром і сиром

Домашня шаурма з дуже смачним соусом: простий рецепт популярного перекусу