Смачна випічка на Різдво: рецепт біскотті з фісташками та шоколадом (відео)

Біскотті з фісташками та шоколадом, біскотті, випічка, випічка з фісташками
Фото: Instagram cosanzenele.gatesc | Біскотті з фісташками та шоколадом

Біскотті з фісташками та шоколадом — один із найсмачніших десертів.

Related video

Біскотті з фісташками та шоколадом — це традиційна різдвяна випічка. В Італії їх зазвичай подають до вина на різдвяні свята. Рецептом поділилася блогерка Cosanzenele Gatesc.

Біскотті з фісташками та шоколадом

Завдяки особливому способу виробництва біскотті виходять дуже смачними і розсипчастими.

Біскотті з фісташками та шоколадом

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • чайна ложка розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 50 г вершкового масла;
  • 150 г цукру;
  • 2 яйця;
  • ваніль;
  • чайна ложка апельсинової цедри;
  • чайна ложка цедри лимона;
  • щедра жменя фісташок без солі;
  • шоколад.

Міксером збийте вершкове масло кімнатної температури, з цукром, яйцями, ваніллю, сіллю і борошном, змішайте з іншими сухими інгредієнтами: розпушувачем, цедрою апельсина і цедрою лимона. Додаємо нарізані фісташки і наше тісто готове.

Ділимо його на дві частини, змащуємо руки невеликою кількістю олії і формуємо два багети. Трохи притисніть і поставте їх готуватися в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.

Дайте біскотті охолонути, наріжте товстими скибочками і знову поставте в духовку на 5-6 хвилин підсушити.

І зробіть шоколадний крем, розтоплюючи шоколад на водяній бані. Вмочіть кожне печиво в шоколад, посипте фісташками і поставте в холодильник, щоб шоколад застиг. Такі біскотті чудово поєднуються з кавою, чаєм або їх можна їсти просто так.

Читайте також:

Так хурму ви ще не готували: рецепт смачного пирога

Пиріг-невидимка з яблуками: рецепт смачної осінньої випічки

Такого ви ще не куштували: рецепт пирога з грушами