Смачні та ароматні: рецепт млинців із сиром

Під час подання на стіл млинці можна полити сиропом або згущеним молоком.
Млинці з начинкою — ідеальний сніданок, але багато хто готує їх протягом дня або до приходу гостей. Своїм рецептом цієї страви поділилася і кулінарна блогерка Вікторія. Вона показала і розповіла, як приготувати млинці із солодкою сирною начинкою.
Млинці з сиром
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт;
- вершкове масло — 30 г;
- тепле молоко — 150 мл;
- тепла вода — 150 мл;
- цукор — 2 ст. л;
- дрібка солі.
Для начинки:
- сир (5–9%) — 350 г;
- цукор — 3 ст. л;
- яйця — 1 шт;
- ваніль.
Спосіб приготування:
Для млинців змішати всі інгредієнти і збити їх блендером або міксером до однорідності. Посмажити млинці на сухій добре прогрітій сковороді з обох боків по 1–2 хв до готовності.
Тепер робимо начинку. Сир, цукор, ваніль і яйце перебити блендером до однорідності.
Кожен млинець розрізати на чотири частини, викласти чайну ложку начинки і згорнути, як показано на відео.
Готові млинці викласти у форму для запікання і добре змастити розтопленим вершковим маслом. Духовку розігріти до 200 градусів і відправити млинці запікатися на 15–20 хв.
Під час подання можна полити їх сиропом, сметаною або згущеним молоком.
Читайте також:
Проста закуска на святковий стіл: як приготувати млинці з червоною ікрою
Млинці із запеченим гарбузом і волоськими горіхами: найкращий рецепт смачних млинців
Млинці з сиром і кропом: як приготувати смачну страву до сніданку