Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Рецепт спагеті з фаршем: як приготувати смачну та просту страву

Спагеті з фаршем і беконом, спагеті з фаршем, спагеті рецепт, спагеті як приготувати
Спагеті з фаршем і беконом | Фото: Getty Images

Таке спагеті готують із беконом і м'ясним фаршем і виходить дуже смачна та ситна страва.

Спагеті з беконом і м'ясним фаршем готується легко і просто. Це ідеальна страва, якою можна насолодитися всією сім'єю. Тож якщо хочете спробувати щось з італійської кухні, то це ідеальний рецепт. Способом приготування поділилися на сайті Ricetta Sprint.

Спагеті з фаршем і беконом

Інгредієнти:

  • 320 г спагеті;
  • 300 г яловичого фаршу;
  • 100 г бекону;
  • 300 г томатного пюре;
  • 2 столові ложки томатної пасти;
  • 1 маленька цибулина;
  • оливкова олія;
  • сіль, чорний перець — за смаком;
  • біле вино — за смаком;
  • сир пармезан — за смаком.

Налийте олію на сковорідку, нагрійте і додайте дрібно нарізану цибулю, підсмажте, поки вона не стане золотистою. Додайте бекон і фарш, підсмажте і додайте трохи білого вина. Дайте алкоголю випаруватися, щоб залишився тільки аромат. Накрийте кришкою і готуйте 5 хвилин, потім додайте томатне пюре і томатну пасту, приправте невеликою кількістю солі та перцю.

Відео дня

Готуйте приблизно 40 хвилин, поки соус не загусне, а рідина не випарується. І відваріть спагеті в рясно підсоленій воді до стану аль денте. Скільки для цього знадобиться часу — зазначено на упаковці. Зазвичай це приблизно 10–15 хвилин.

Готові спагеті перекладіть у соус із м'ясним фаршем і беконом. Перемішайте, розкладіть по тарілках і відразу ж подавайте, посипавши пармезаном.

Читайте також:

Ідеальний рецепт: фізики розкрили секрет приготування смачної італійської пасти (фото)

Рецепт турецької пасти від Анни Пол: як приготувати страву, від якої всі шаленіють у TikTok

Лимонна паста: рецепт улюбленої страви з оригінальним смаком