Рецепт спагеті з фаршем: як приготувати смачну та просту страву
Таке спагеті готують із беконом і м'ясним фаршем і виходить дуже смачна та ситна страва.
Спагеті з беконом і м'ясним фаршем готується легко і просто. Це ідеальна страва, якою можна насолодитися всією сім'єю. Тож якщо хочете спробувати щось з італійської кухні, то це ідеальний рецепт. Способом приготування поділилися на сайті Ricetta Sprint.
Спагеті з фаршем і беконом
Інгредієнти:
- 320 г спагеті;
- 300 г яловичого фаршу;
- 100 г бекону;
- 300 г томатного пюре;
- 2 столові ложки томатної пасти;
- 1 маленька цибулина;
- оливкова олія;
- сіль, чорний перець — за смаком;
- біле вино — за смаком;
- сир пармезан — за смаком.
Налийте олію на сковорідку, нагрійте і додайте дрібно нарізану цибулю, підсмажте, поки вона не стане золотистою. Додайте бекон і фарш, підсмажте і додайте трохи білого вина. Дайте алкоголю випаруватися, щоб залишився тільки аромат. Накрийте кришкою і готуйте 5 хвилин, потім додайте томатне пюре і томатну пасту, приправте невеликою кількістю солі та перцю.
Готуйте приблизно 40 хвилин, поки соус не загусне, а рідина не випарується. І відваріть спагеті в рясно підсоленій воді до стану аль денте. Скільки для цього знадобиться часу — зазначено на упаковці. Зазвичай це приблизно 10–15 хвилин.
Готові спагеті перекладіть у соус із м'ясним фаршем і беконом. Перемішайте, розкладіть по тарілках і відразу ж подавайте, посипавши пармезаном.
Читайте також:
Ідеальний рецепт: фізики розкрили секрет приготування смачної італійської пасти (фото)
Рецепт турецької пасти від Анни Пол: як приготувати страву, від якої всі шаленіють у TikTok
Лимонна паста: рецепт улюбленої страви з оригінальним смаком