Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Смачний сніданок: як приготувати панкейки без молока

Панкейки на воді, панкейки, млинці, панкейки млинчики
Панкейки на воді | Фото: olha.holovina/instagram

Для таких млинчиків потрібен мінімальний набір продуктів.

Панкейки на воді виходять не гірші, ніж класичні американські млинці на молоці або кефірі. Смачні, ароматні та в міру солодкі. Рецептом поділились на сайті Bazylik.

Панкейки на воді

Інгредієнти:

  • 150 мл води;
  • 1 яйце;
  • 150 г пшеничного борошна;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 0.5 ч. л. солі;
  • 0.5 ч. л. розпушувача;
  • 2 ст. л. рослинної олії.

У глибоку тарілку розбийте яйце, добре перемішайте вінчиком. Додайте до яйця воду та перемішайте. Просійте у суміш борошно, цукор, сіль і розпушувач.

Останній інгредієнт, який треба додати в тісто для панкейків — рослинна олія. Влийте 2 ст. л. і все добре перемішайте.

Розігрійте сковороду, зробіть помірний вогонь. Панкейки готуються на сухій сковороді, тому олію додавати не потрібно. Викладіть на сковороду кілька столових ложок тіста і злегка розрівняйте його, надайте круглу форму. Смажте панкейк з одного боку 2-3 хвилини. Потім переверніть його і смажте до готовності з іншого боку ще приблизно 1-2 хвилини.

Відео дня

Подавайте з медом, чи улюбленим варенням.

Читайте також:

Учені розробили ідеальний рецепт млинців: знадобляться лише три основні інгредієнти

Шоколадний млинцевий торт: найпростіший рецепт десерту на свято

Більше, ніж просто млинці: рецепт десерту Креп Сюзетт із мандариновим сиропом