Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Найшвидша страва на вечерю з 5 інгредієнтів: рецепт рагу з капустою та ковбасками

Рагу з капустою та копченими ковбасками, рагу з капустою та картоплею
Рагу з капустою та копченими ковбасками | Фото: Скріншот

Це дуже простий і недорогий рецепт.

Таке рагу з капустою, картоплею та ковбасками готувати дуже швидко. І обходиться зовсім недорого. Замість ковбасок можна взяти копчені реберця, свинину, або яловичину, але тоді м'ясо доведеться попередньо приготувати. Фокус розповість, як приготувати смачне і недороге рагу.

Рагу з капустою та копченими ковбасками

Інгредієнти:

  • 1 середній качан капусти;
  • 1 велика цибулина;
  • 4 великі картоплини;
  • 4-5 сосисок або мисливських ковбасок;
  • рослинна олія, сіль, свіжомелений чорний перець.

Нашаткуйте капусту, видаливши качан. І наріжте шматками завдовжки 1,5-2 см. Цибулю та картоплю очистіть. Цибулю наріжте четвертинками кілець, картоплю — кубиками.

Обсмажте цибулю в глибокому сотейнику з товстим дном в олії близько п'яти хвилин. Додайте картоплю й обсмажуйте ще 5 хвилин. Додайте капусту, перемішайте, посоліть, приправте перцем і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою до м'якості капусти і картоплі, приблизно 25 хвилин.

Відео дня

Ковбаски або сосиски наріжте шматочками завдовжки 2 см і за 5 хвилин до готовності всипте в рагу та перемішайте. Рагу готове. Можна додати інші овочі на ваш смак і посипати свіжою зеленню перед подачею.

Читайте також:

Маринована капуста за 24 години: рецепт швидкої та смачної страви

Без кляру та фритюру: як смачно приготувати цвітну капусту в духовці (відео)

Недорогий і смачний гарнір: рецепт тушкованої капусти на сковороді