Омлет у булочці з копченою грудинкою: рецепт ідеального перекусу

Рецептів приготування омлетів існують сотні, і в кожної господині є свій перевірений на практиці спосіб.
Кулінарна блогерка Катерина Мовчан розповіла і показала, як приготувати не просто омлет, а ситну і смачну страву, яка однаково підійде як для сніданку, так і протягом дня.
Омлет у булочці з копченою грудинкою
Інгредієнти:
- копчена грудинка (бекон) — 100 г;
- булочки — 3 шт;
- яйця — 3 шт;
- сметана — 3 ст. л;
- негостра гірчиця — 1 ч. л;
- твердий сир — 50 г;
- петрушка (дрібно нарізана) — за смаком;
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 180 градусів (режим верх-низ із конвекцією).
Тепер необхідно приготувати яєчну заливку. У мисці змішати яйця, сметану, гірчицю, половину натертого сиру, петрушку, сіль і перець.
Бекон порізати дрібними кубиками.
У кожній булочці вирізати серединку. Всередину викласти грудинку, наповнити доверху яєчною заливкою і присипати сиром.
Відправити булочки в духовку на 15–20 хвилин.
Подавати такий омлет зі свіжими овочами.
Читайте також:
Кулінарний шедевр за кілька хвилин: рецепт паштету зі шпротів
Швидкий і смачний сніданок: рецепт гарячих бутербродів із куркою та сиром
Гарячі бутерброди з грибами та сиром у духовці: простий рецепт ситного перекусу