Омлет у булочці з копченою грудинкою: рецепт ідеального перекусу

омлет у булочці, рецепт омлету, омлет як приготувати
Фото: katarina_movchan/Instagram

Рецептів приготування омлетів існують сотні, і в кожної господині є свій перевірений на практиці спосіб.

Related video

Кулінарна блогерка Катерина Мовчан розповіла і показала, як приготувати не просто омлет, а ситну і смачну страву, яка однаково підійде як для сніданку, так і протягом дня.

Омлет у булочці з копченою грудинкою

Інгредієнти:

  • копчена грудинка (бекон) — 100 г;
  • булочки — 3 шт;
  • яйця — 3 шт;
  • сметана — 3 ст. л;
  • негостра гірчиця — 1 ч. л;
  • твердий сир — 50 г;
  • петрушка (дрібно нарізана) — за смаком;
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Духовку розігріти до 180 градусів (режим верх-низ із конвекцією).

Тепер необхідно приготувати яєчну заливку. У мисці змішати яйця, сметану, гірчицю, половину натертого сиру, петрушку, сіль і перець.

Бекон порізати дрібними кубиками.

У кожній булочці вирізати серединку. Всередину викласти грудинку, наповнити доверху яєчною заливкою і присипати сиром.

Відправити булочки в духовку на 15–20 хвилин.

Подавати такий омлет зі свіжими овочами.

Читайте також:

Кулінарний шедевр за кілька хвилин: рецепт паштету зі шпротів

Швидкий і смачний сніданок: рецепт гарячих бутербродів із куркою та сиром

Гарячі бутерброди з грибами та сиром у духовці: простий рецепт ситного перекусу