Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Найкраще до вечері: рецепт лінивих курячих голубців

ліниві голубці, курячі голубці, кулінарні рецепти, кулінарні рецепти
Фото: nataliia_zhuk_cooking

Якщо не знаєте, чим порадувати рідних на вечерю, приготуйте незвичну, але дуже смачну страву — ліниві курячі голубці. Часу це займе небагато, а результат приємно здивує.

Своїм перевіреним рецептом поділилася кулінарна блогерка Наталія Жук.

Ліниві курячі голубці

Інгредієнти:

  • курячі стегна — 6 шт;
  • рис — 120 г;
  • маленький качан капусти;
  • сіль, чорний перець, паприка;
  • тепла вода — 400 мл;
  • томатна паста — 1 ст. л;
  • вершкове масло — 30 г.

Для соусу:

  • натуральний йогурт — 150 гр;
  • сіль — 1 ч. л;
  • приправа для курки — 1 ч. л;
  • гірчиця — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Курячі стегна помити, надрізати кожне так, як показано на відео.

Для соусу змішати всі інгредієнти, додати його до м'яса, добре перемішати і залишити на 20 хвилин.

У форму для запікання викласти рис. Краще взяти басматі. Посолити його, додати приправу за смаком і бажанням, полити соняшниковою олією.

Відео дня

Нарізати капусту і викласти її на рис, посолити, поперчити, посипати паприкою.

До теплої води додати столову ложку томатної пасти, перемішати і полити капусту.

Викласти на капусту замариновані курячі стегна. Зверху на м'ясо можна покласти кілька шматочків вершкового масла, а також дерев'яні шпажки або палички для суші та накрити змоченим у воді пергаментом.

Відправити форму з вмістом у розігріту до 200 градусів духовку на 50-60 хвилин.

Читайте також:

На обід або вечерю: рецепт смачних курячих рулетів у духовці

Курячі нагетси: рецепт швидкого і дуже популярного перекусу

Курячі крильця: простий рецепт із пікантним маринадом