Рецепт кабачків, запечених у духовці із сиром
Ця страва ідеально підійде для літньої закуски.
Одним із сезонних овочів літа в Україні є кабачок. З ним можна проводити різні експерименти на кухні, змішуючи із сиром, часником, зеленню тощо. На виході ви отримаєте не тільки нереально смачну страву, а й корисну.
Поєднання сиру та овочів — дуже вдалий варіант для літньої легкої закуски. Український ресторатор та шеф-кухар Євген Клопотенко радить приготувати сирні кабачки.
"Це поєднання – ідеальний варіант для запікання в духовці з овочами", — зазначає український ресторатор.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 2 шт. Кабачок
- 200 г Сир (Творог)
- 100 г Сир Моцарела (твердий)
- за смаком Сіль та перець
Для початку розігріваємо духовку до 180 градусів. У цей час миємо та розрізаємо на дві частини наші кабачки. За допомогою ложки виймаємо м'якоть.
У мисці змішуємо сир і терту моцарелу до однорідного стану, солимо та перчимо до смаку. Наповнюємо сирною сумішшю кабачки і відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Страва подається гарячою.
Нагадаємо, як приготувати кабачки із зеленню та часником. Страва вийде доволі гострою.
Також Фокус писав про варіанти різноманітних літніх салатів з полуницею.