Цей салат прикрасить стіл і підніме настрій незвичайним смаком. Він не вимагає багато часу для приготування.
Якщо на кухні залишилося трохи моркви по-корейськи та крабових паличок, не треба гадати, що з ними робити. Пропонуємо приготувати яскравий і дуже смачний салат "Валерія", який допоможе не тільки використати згадані продукти, але й порадує домочадців. Ба більше, через його швидке приготування він може стати гідним частуванням, коли раптово нагрянули гості.
Салат "Валерія"
Інгредієнти:
- морква по-корейськи — 200 г;
- консервована кукурудза — 1 банка;
- варені яйця — 4 шт.;
- крабові палички — 200 г;
- часник — за бажанням;
- сіль та зелень — за смаком.
- майонез чи сметана для заправки.
Моркву по-корейськи для салату можна купити в магазині, а можна приготувати і вдома за відомим рецептом.
Спосіб приготування:
Крабові палички нарізати невеликими кубиками і скласти в глибоку миску. Туди ж відправити очищені та дрібно нарізані кубиками яйця. З кукурудзи злити рідину і додати в салат разом із морквою по-корейськи і дрібно нарізаною зеленою цибулею та часником, порізаним або пропущеним через прес. Усе добре перемішати, посолити та заправити. За бажання салат для подачі можна прикрасити гілочками петрушки або кропу.
Нагадаємо, як приготувати салат "Олів'є" з новим смаком, а також яка послідовність шарів у дуже популярному салаті "Оселедець під шубою".