Такий салат прикрасить не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Пекінська капуста будь-якому салату надасть певної легкості, а в поєднанні з тунцем і зовсім дасть приголомшливий смак. І це не кажучи про користь подібної страви. Пропонуємо приготувати салат із пекінської капусти з тунцем за рецептом із блогу cook_with_me_at_home.
Салат із пекінської капусти з тунцем
Складові:
- Пекінська капуста — 1/2 шт.;
- Горошок — 100 гр;
- Яйця варені — 2 шт.;
- Сир твердий — 50 гр;
- Тунець — 150 гр;
- Майонез/сметана — 2 ст.л.;
- Сіль і перець до смаку.
Спосіб приготування:
Яйця очистити й порізати маленькими кубиками. Сир натерти на великій тертці. Пекінську капусту дрібно нарізати. З консервованого тунця злити рідину та злегка розкришити його вилкою. Змішати всі складові зі спеціями та майонезом або сметаною. Прикрасити за бажанням.
Нагадаємо, як приготувати салат "Мімоза", а також чим замінити класичний салат "Оселедець під шубою". Для тих, хто не любить майонез і соуси, ми розповідали, які інгредієнти знадобляться для приготування класичного грецького салату. Будь-який із них стане окрасою не лише святкового столу, а й урізноманітнить повсякденне меню.