Розділи
Матеріали

Любителям гостренького: рецепт грибів по-корейськи

Оксана Ханас
Фото: t.me/konservacia_kulinaria/2109

Такі гриби можна ставити на будь-який стіл як закуску. Вони гострі, ароматні й дуже смачні.

Гриби по-корейськи — чудова закуска до будь-якого столу. Як її приготувати смачно й апетитно, розповіли в блозі "Консервація і кулінарія". Любителям гострого вони зайдуть на ура. Їх модно приготувати і про запас, тому що із зазначеної в рецепті кількості інгредієнтів виходить 4,5 літра продукту.

Гриби по-корейськи

Інгредієнти:

  • варені гриби — 3,5 кг;
  • цибуля — 1 кг;
  • морква — 500 г;
  • часник — 2 великі головки;
  • гострий перець — 2 шт;
  • приправа для моркви по-корейськи — 2 упаковки;
  • рослинна олія — 300 мл;
  • оцет (9%) — 200 мл;
  • цукор — 8 ст. л;
  • сіль — 8 ч. л.

Спосіб приготування:

До грибів додати тонко нашатковану моркву, цукор, сіль, приправи. Перемішати й залишити. Цибулю обсмажити до готовності в 300 мл олії, вилити все на грибну масу, перемішати. Додати подрібнений часник, гострий перець, оцет.

Масу щільно розкласти в чисті стерилізовані банки. Стерилізувати 0,5-літрові банки 15 хвилин і закатати. Перевернути й укутати до повного охолодження.

Читайте також:

Найкраща закуска: гриби, мариновані з часником

Банош із грибами та шкварками: рецепт ситної страви для всієї родини

Печериці, тушковані в сметані: смачна страва без клопоту