Розділи
Матеріали

Салат із редискою: рецепт легкої та ситної весняної страви

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Салат може бути як добавкою до гарніру, так і самостійною стравою.

Салат із редискою та сиром — гарне доповнення до будь-якого гарніру на обід чи вечерю. Його також можна їсти як самостійну страву. Рекомендуємо вам потішити себе і близьких смачним салатом за рецептом із блогу "Кулінарна книга". Добре, що нестачі у свіжому редисі та зелені зараз немає.

Салат із редискою та сиром

Інгредієнти:

  • редис — 250 г;
  • яйця — 4 шт.
  • твердий сир — 150 г;
  • шинка — 200 г;
  • зелена цибуля;
  • майонез;
  • сіль.

Спосіб приготування:

Редис добре помити, обрізати хвостики і верхівки, натерти на крупній тертці. На такій самій тертці подрібнити сир. Курячі яйця відварити круто, остудити, почистити і натерти на дрібній тертці, а шинку нарізати соломкою. Зелену цибулю вимити, просушити і нашаткувати.

Тепер приступаємо до складання салату. На блюдо поставити кулінарне кільце і першим шаром викласти шинку, потім яйця, цибулю, сир і зверху редис.

Кожен шар необхідно закривати сіточкою з майонезу і підсолювати за бажанням.

Зверху салат прикрасити зеленню і відразу ж подавати на стіл.

Читайте також:

Салат із курки та картоплі: рецепт чудової холодної страви на вечерю

Салат "2 в 1": рецепт ситної страви з насиченим смаком

Салат із печериць: рецепт ситної страви з доступних продуктів