Розділи
Матеріали

Ідеальна закуска: рецепт кабачково-печінкового торта

Оксана Ханас
Фото: Скрін відео

Готовий торт краще потримати кілька годин у холодильнику, щоб він добре просочився начинкою.

Оскільки зараз — сезон кабачків, пропонуємо вам приготувати дуже смачний торт із цього овоча з додаванням курячої печінки за рецептом із блогу "Смачного/Рецепти". Смачна, легка страва, яка, до того ж, добре втамовує голод, обов'язково сподобається вашим близьким. Її можна готувати як закуску на святковий стіл.

Кабачково-печінковий торт

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 500 г;
  • кабачки — 500 г;
  • яйця — 4 шт;
  • манка — 4 ст. л;
  • крохмаль — 3 ст. л;
  • борошно — 1 ст. л;
  • сіль;
  • майонез — 150 г;
  • цибуля середня — 2 шт;
  • морква середнього розміру — 2 шт.

Спосіб приготування:

Печиво подрібнити блендером або пропустити через м'ясорубку, додати яйця, натертий на тертці кабачок, манку, крохмаль, борошно, перемішати й залишити постояти щонайменше годину.

Випікати коржі на сковороді на середньому вогні під кришкою приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Із зазначеної кількості вийде близько семи коржів діаметром 26 см.

Цибулю з морквою обсмажити на олії до м'якості. Перемазати коржі майонезом і начинкою, формуючи торт.

Читайте також:

Кабачки по-корейськи: рецепт страви для любителів гострого

Літній смак Неаполя: як приготувати кабачки на гарнір

Фаршировані кабачки: простий рецепт страви із сезонних овочів