Розділи
Матеріали

Чебуреки за 10 хвилин: рецепт ситного та смачного перекусу

Оксана Ханас
Фото: mdjaff/freepik

Такі чебуреки потребують мінімум витрат енергії та часу.

Перебої зі світлом мотивують багатьох господинь переглянути і меню своєї сім'ї, роблячи вибір на користь страв, що швидко готуються, виходять ситними, і ними можна вгамувати голод, чекаючи, доки знову з'явиться електроенергія для приготування складніших страв. Одним із таких рецептів поділилася кулінарна блогерка Юлія Симончук. Вона показала і розповіла, як приготувати смачні чебуреки, витративши на них мінімум часу.

Чебуреки за 10 хвилин

Інгредієнти на 8 шт:

  • лаваш — 2 шт;
  • фарш будь-який — 400 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • сіль, перець, спеції — за смаком;
  • вода — у фарш — 2-3 ст. л;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно підготувати начинку. У фарш додати терту цибулю, сіль, перець, спеції, воду і перемішати до однорідності.

Лаваш, якщо він не круглий, обрізати, як показано на відео. Змочити один бік водою, викласти начинку і защипнути. Смажити на невеликій кількості олії з обох боків до рум'яної скоринки.

Готові чебуреки можна трохи потримати на паперовому рушнику, щоб пішов зайвий жир.

Читайте також:

Рецепт соковитих чебуреків від Лізи Глинської (відео)

Смачні, соковиті та повітряні: як приготувати ідеальні чебуреки

Чебуреки з картоплею: рецепт повітряного тіста