Розділи
Матеріали

Рецепти закусок: як приготувати перець із ніжною начинкою

Оксана Ханас
Фото: kristinazizian/instagram

Яскрава і незвичайна закуска має м'який пікантний смак.

Швидка і дуже апетитна закуска з перців і вершкового сиру — страва, яка прикрасить будь-який стіл хоч у свято, хоч у будній день. Вона виходить яскравою і дуже смачною, а як її приготувати, розповіла й показала кулінарна блогерка Крістін Азізян.

Закуска з перців

Інгредієнти:

  • перці (червоні, жовті);
  • вершковий сир;
  • горіхи (волоські або кедрові)
  • зелень (кінза, можна й кріп із петрушкою);
  • часник.

Спосіб приготування:

Перці розділити навпіл, очистити й запекти в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 30 хвилин. Викласти в каструлю під кришкою (або в пакет харчовий) і дати охолонути 10-15 хвилин. Очистити від шкірки.

Інгредієнти для начинки змішати, викласти на перці та загорнути в рулетики, як показано на відео.

Готові рулети посипати горішками та дрібно посіченою зеленню.

Читайте також:

Яскраво, смачно і з гостринкою: рецепт пікантної закуски з кабачків

Стейки з баклажанів: як приготувати смачну закуску в хрусткому паніруванні

Овочева закуска на зиму: рецепт смачного салату з баклажанів