Розділи
Матеріали

Еталонний смак: рецепт домашніх хот-догів із морквою по-корейськи

Оксана Ханас
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Крім моркви по-корейськи, у хот-доги можна додавати огірки, помідори та інші продукти, орієнтуючись на свій смак.

Хот-дог — популярний перекус, який можна купити в будь-якому кіоску, де продається фастфуд. Особливо люблять їх студенти та школярі. Хот-доги без проблем можна приготувати в домашніх умовах, додавши в них начинку на свій смак. Перевіреним рецептом домашніх хот-догів поділилася кулінарна блогерка Юлія Симончук.

Хот-дог із морквою по-корейськи

Інгредієнти:

Для моркви по-корейськи:

  • морква — 1 кг;
  • приправа до моркви по-корейськи — 1 пачка (25 г);
  • часник — 4–6 зубчиків;
  • рослинна олія — 4–5 ст. л;
  • оцет — 2–3 ст. л;
  • сіль, цукор — за бажанням і за смаком.

Для хот-догів:

  • булочки для хот-догів;
  • сосиски;
  • кетчуп, майонез, гірчиця;
  • сировина моцарела.

Спосіб приготування:

Спочатку необхідно підготувати моркву по-корейськи. Моркву почистити, помити, натерти на спеціальну тертку для моркви по-корейськи. Додати часник і приправу для моркви по-корейськи, добре перемішати. Туди ж влити олію (не нагріваючи), і, за бажанням, ще сіль і цукор.

Усе знову перемішати руками і відправити в холодильник на 3–4 години.

У булочках для хот-догів зробити розріз, нанести всередину кетчуп, покласти моркву, сосиску (відварену або підсмажену в грилі), змастити гірчицею, майонезом і посипати тертою моцарелою. Поставити хот-доги в мікрохвильовку або в мультипіч, щоб вони підсмажилися, а сир розтанув.

У начинку ще можна додавати огірки, помідори, капусту — все, що любите.

Готова страва виходить хрусткою, ароматною і дуже смачною.

Читайте також:

Домашня шаурма з дуже смачним соусом: простий рецепт популярного перекусу

Вафлі-піца: рецепт швидкого і дуже ситного перекусу

Сирні палички на кефірі: рецепт перекусу на всі випадки життя