Розділи
Матеріали

"Сніговий краб": рецепт дуже швидкого і смачного салату

Оксана Ханас
Фото: kristinazizian/instagram

Салат можна подавати на стіл одразу ж після приготування.

Швидкий, ніжний і дуже смачний салат із крабових паличок "Сніговий краб", рецептом якого поділилася кулінарна блогерка Крістін Азізян, — ще одна смачна страва. Вона обов'язково знайде своє місце у вашому блокнотику з рецептами. Такий салат готується дуже швидко і дуже просто і однаково підходить як до домашнього столу, так і до приходу гостей.

Салат "Сніговий краб"

Інгредієнти:

  • крабові палички — 200 г;
  • корейська морква — 150 г;
  • яйця варені — 2-3 шт;
  • плавлений сирок — 1 шт;
  • майонез — 1-2 ст. л;
  • чорний кунжут за бажанням.

Спосіб приготування:

У глибоку миску викласти корейську моркву. Крабові палички розпустити на соломку, як показано на відео, і відправити в ту ж миску. Варені яйця порізати соломкою або кубиками, сирок злегка підморозити і натерти на крупній тертці.

Усе перемішати, посолити за смаком і, за бажанням, додати насіння кунжуту. Заправити майонезом.

Читайте також:

Як грецький, але смачніший: рецепт овочевого салату із сирними кульками

Салат "Біла шуба": рецепт улюбленої страви по-новому

Привіт з Італії: рецепт швидкого та корисного салату для тих, хто на дієті