Салат можна подавати на стіл одразу ж після приготування.
Швидкий, ніжний і дуже смачний салат із крабових паличок "Сніговий краб", рецептом якого поділилася кулінарна блогерка Крістін Азізян, — ще одна смачна страва. Вона обов'язково знайде своє місце у вашому блокнотику з рецептами. Такий салат готується дуже швидко і дуже просто і однаково підходить як до домашнього столу, так і до приходу гостей.
Салат "Сніговий краб"
Інгредієнти:
- крабові палички — 200 г;
- корейська морква — 150 г;
- яйця варені — 2-3 шт;
- плавлений сирок — 1 шт;
- майонез — 1-2 ст. л;
- чорний кунжут за бажанням.
Спосіб приготування:
У глибоку миску викласти корейську моркву. Крабові палички розпустити на соломку, як показано на відео, і відправити в ту ж миску. Варені яйця порізати соломкою або кубиками, сирок злегка підморозити і натерти на крупній тертці.
Усе перемішати, посолити за смаком і, за бажанням, додати насіння кунжуту. Заправити майонезом.
Читайте також:
Як грецький, але смачніший: рецепт овочевого салату із сирними кульками
Салат "Біла шуба": рецепт улюбленої страви по-новому
Привіт з Італії: рецепт швидкого та корисного салату для тих, хто на дієті