Розділи
Матеріали

Дуже смачно і корисно: рецепт оригінального картопляного сендвіча

Оксана Ханас
Фото: olha.holovina/instagram

Страва, приготована з натуральних інгредієнтів, але в цікавому оформленні, дуже сподобається дітям.

Якщо ваші діти крутять носом і не хочуть їсти нічого, крім фаст-фуду, здивуйте їх, приготувавши картопляний сендвіч. Перевіреним рецептом цієї смачної, оригінальної і, що найголовніше, корисної страви поділилася кулінарна блогерка Ольга Головіна.

Картопляний сендвіч

Інгредієнти на 4 порції:

  • картопля — 4 шт;
  • сир твердий — 150 г;
  • куряче філе — 1 шт;
  • помідор — 1 шт;
  • огірок — 1 шт;
  • листя салату — 4 листки;
  • крем-сир — 2 ст. л;
  • оливки/маслини.

Спосіб приготування:

Картоплю помити, почистити (можна не чистити) і нарізати тонкими слайсами. Викласти її на пергамент, як показано на відео, змастити олією. За бажанням можна зверху посипати спеціями, а зверху — тертим на дрібну тертку сиром.

Відправити деко з картоплею в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікати, поки картопля стане золотистою.

Готові картопляно-сирні пластинки перевернути, змастити крем-сиром, викласти на половину пластинки зверху листя салату, курку, овочі, порізані кружечками, оливки. Скласти сендвічі навпіл. Страва готова.

Читайте також:

Кабачкові сендвічі: рецепт легкої та поживної весняної страви

Сендвіч-торт: рецепт смачної та оригінальної закуски

Намазка із сардини та картоплі: бюджетно і смачно