Під час подачі в суп можна додати сухарики, так він стане ще ситнішим.
У період міжсезоння, коли стовпчики термометра стрибають із мінуса в плюс, гарячий ароматний суп — найкраще, що можна приготувати на вечерю, щоб зігрітися і завершити день на позитиві. Авторка кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день" пропонує свій рецепт такої страви. Вершковий суп із ковбасками виходить дуже ситним і чудово втамовує голод. А ще він – дуже ароматний.
Вершковий суп із ковбасками
Інгредієнти на 3 літри:
- картопля – 4-5 шт;
- олія;
- цибуля – 1 шт;
- морква – 1 шт;
- ковбаски – 300 г;
- часник – 3-4 зубчики;
- спеції: сіль, перець, улюблені – за смаком;
- плавлений сир – 200 г;
- зелень.
Спосіб приготування:
Картоплю порізати, залити водою і поставити варитися. За цей час на розігріту з олією сковороду викласти порізану цибулю. Підсмажити до м'якості. Туди ж відправити порізану моркву, підсмажити разом кілька хвилин. Додати порізані ковбаски, дрібно порізаний часник і, помішуючи, смажити ще кілька хвилин.
Викласти засмажку до готової картоплі, проварити 5 хвилин. Додати спеції та плавлений сир. Проварити, помішуючи, до моменту, поки сир не розчиниться. Викласти дрібно порубану зелень і вимкнути.
Читайте також:
Ідеальний гороховий суп: секрети приготування та найкращий рецепт
Солянка з копченостями: рецепт зігріваючого супу для зимових вечорів
Класичний харчо: як приготувати ситний суп, який зігріє в холодну погоду